‘Middagpauze anders’ verlengd!

Middagpauze anders wordt verlengd!

Vanwege de goede ervaringen zetten we ons initiatief door om wekelijks samen te lunchen. Want lunchen moeten we allemaal en waarom zouden we dat niet eens anders doen? Bijvoorbeeld door midden op de dag een echte adempauze in te lassen. Wij hebben de ervaring dat werken en bidden een goede invloed op elkaar hebben: de stille concentratie van het gebed leidt tot nieuwe creativiteit bij het werk in de middaguren. 

Iedere donderdagmiddag is er daarom een middaggebed in onze kerk en aansluitend genieten we samen onze meegebrachte lunch met gelegenheid voor ontmoeting. Waarom zou u niet meedoen? Gewoon een keer proberen! U bent van harte uitgenodigd!

  • Tijd: iedere donderdag, 12.00 – 13.00 uur. Zomerstop in de maanden juli en augustus.
  • Plaats: Oud-Katholieke Parochie Hl. Maria Magdalena, Boschdijk 354, 5622 PA Eindhoven

Leonie van Straaten, diaken